Aktualności

Nowe perełki dla branży HoReCa – dwa naturalne musiaki.

• Wassmann Purple Sun PetNat (cabernet sauvignon) – aromaty i smaki dojrzałych jagód leśnych, zioła polne, truskawki i czarna porzeczka. Wytworzono 860 butelek.

• Wassmann Blanc de Franc PetNat (cabernet franc w wersji albinos) – aromaty i smaki grejpfruta, zioła polne, migdały, sok z granata, truskawka. Wytworzono 855 butelek.

Wassmann to małe, rodzinne przedsięwzięcie (1,5 hektara) w regionie Villanyi, Ralf i Susann robią wina całkowicie naturalne, certyfikat Demeter + najważniejsze składniki SERCE & PASJA.

Testowanie pet-natów w towarzystwie makaronu z kiełbasą chorizo, bobem, kalafiorem, oliwkami i garścią przypraw z Maghrebu.

Wejdą na stałe do oferty dla klientów branżowych.

#winawulkaniczne#pijdobrewino#pet-nat #musiaki

Podobne artykuły